Panowie, dysponuje ktoś chwilką czasu w weekend i kabelkiem, aby wpiąć się w kompa w mojej bryce i odczytać błędy?
o2 tour 1.4 mpi staging? Da się?
Zwiń
X
-
o2 tour 1.4 mpi staging? Da się?
Jak w temacie da się te latające wskazówki uruchomić? no i ten chrom na kierownicy... Wiem razem z poduszką ale może ktoś to wykombinował inaczej?
Zaraz mnie zaatakujecie ze było o tym. Z tego co wyczytałem do o2 przed fl sie nie da tego uaktywnic, po fl da. Natomiast tour to dwa w jednym w srodku po fl na zewnatrz przed natomiast jak wygląda kwestja komputera stary? czy moze nowszy? Czy tez pod tą wersje silnikową sie nie da i kropka...?
-
-
Zamieszczone przez Dawidekno i ten chrom na kierownicy...
Staging - nie mam pojecia, ale powinno sie dac.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
misiek^wro, w innym temacie pytałem, czy za pomocą gratów którymi dysponuję da się jakieś istotne info wydobyć z samochodu. I nic.
Wiem, że pytanie może i głupie, ale tematy nt VAGa się trochę rozrosły i nie przebrnąłem jeszcze. Na spota chwilowo nie podjadę, bo mam młyn w robocie, niepełnosprawne dziecko, i q.... ospę x2 w domu :evil:
Zatem jeszcze raz: czy mając do dyspozycji kabeleg VAG KKL i VAGa 3.11 dam radę cos sprawdzić????? Jak tak to w weekend postaram się to zrobić.Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zwolinczy mając do dyspozycji kabeleg VAG KKL i VAGa 3.11 dam radę cos sprawdzić???Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroRaczej nie, ten kabel nie obsluguje Cana bodajze
Jak mi się chłopaki pozbierają, to podjadę na spota.Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
Komentarz